Over Mandev

De naam van ons bedrijf komt van MANpower DEVelopment.

Mandev is een organisatieadvies- en trainingsbureau, gespecialiseerd in het verhogen van de interne en externe klantgerichtheid door vertrekkend vanuit de ondernemingsdoelstellingen, te implementeren (te DOEN). Mandev als strategisch partner vertaalt, implementeert en verankert  voor de retail, zorg, overheid, automotive en zakelijke dienstverlening  (profit en non-profit) 'strategie in gedrag' en genereert daardoor zichtbare verandering en resultaatverbetering.


Mandev bracht in 1980 Role Modelling naar Nederland. De Bijenkorf directeur en Mandev oprichter Herman Coster was een echte entrepreneur en ondernemer. Hij had duidelijke ideeën over de omgang met klanten. Coster zag in Amerika de effecten van 'role modelling' en haalde dat als eerste naar Nederland. Hij wilde dat mensen zich ideaalgedrag eigen maakten door zich te spiegelen aan het goede voorbeeld, een rolmodel. Zo is het principe van 'train-de-trainer' ontstaan. Tot op de dag van vandaag blijkt dit een van de meest effectieve methoden om tot gewenst gedrag te komen.


In navolging van Herman Coster heeft Mandev de methode in de loop der jaren verder ontwikkeld.
Daarbij maakt zij gebruik van de hedendaagse moderne media. Lees bij werkwijze hoe de methode is doorontwikkeld.Visie en Missie
E-mailen
Bellen
LinkedIn