Wat doen we?

Interventie programma

Mandev biedt organisatie brede maatwerkprogramma's om haar opdrachtgevers maximaal te ondersteunen bij het vertalen van de missie, visie en strategie naar de plek waar de klant het oordeel velt: 'de laatste meter' daar waar de klant de organisatie ontmoet. Dit gebeurt door alle medewerkers te ontwikkelen, te trainen met als doelstelling: gedragsvernieuwing door beter begrip van de organisatiestrategie, meer klanttevredenheid, betere samenwerking, meer creativiteit en een beter resultaat!


Mandev ontwikkelt didactische programma’s waarbij gewenst gedrag gevisualiseerd wordt. De programma’s worden ondersteund met innovatieve, moderne media waarbij ook gebruik wordt gemaakt van blended learning. Hierdoor worden de programma’s voor ieder niveau uitdagend. Naast vaardigheidstrainingen biedt  Mandev ook ondersteuning op de werkvloer, waardoor het geleerde beter beklijft.


Pas Maar Toe, effectieve management vaardigheidstrainingen.

Mandev biedt trainingen voor managers en ondernemers. Gericht op het ontwikkelen van management vaardigheden die direct de volgende dag in de eigen praktijksituaties kunnen worden toegepast. 


 

Hoe doen we dat?


Wat gebruiken we?


Wat bereiken we?E-mailen
Bellen
LinkedIn